25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирський «ІнБев» впевненою перемогою розпочав сезон у футзальній Екстра-лізі: огляд матчу

Житомирський «ІнБев» впевненою перемогою розпочав сезон у футзальній Екстра-лізі: огляд матчу

  • 17 вересня, 2019 8:57
Житомирський футзальний клуб «ІнБев» стартував із перемоги в новому сезоні Екстра-ліги. Підопічні Михайла Соколовського обіграли львівську «Енергію» із рахунком 4:2.

Як пише «Спортивний Житомир», в першому таймі обидві команди мали непогані нагоди забивати м’яч у ворота суперника. Перший м’яч вже на п’ятій хвилині зустрічі забив Дмитро Іванов. 

Втім, «енергетики» швидко оговтались від пропущеного голу і на 10 хвилині Андрій Ременець потужним ударом відправив м’яч в сітку воріт «пивоварів».

В першому таймі вболівальники голів більше не побачили, хоч обидві команди мали непогані нагоди забивати ще.

Переламати хід поєдинку на свою користь житомирянам вдалось вже у другому таймі: Денис Бланк з надзвичайно гострого кута пробив по воротах «енергетиків» і не залишив шансів голкіперу гостей. Після цього «пивовари» впродовж кількох хвилин забили ще два м’ячі приголомшеним суперникам.

Кінець кінцем, підопічним Валерія Легчанова вдалось взяти себе в руки: команда із міста Лева вийшла на паркет у п’ять польових, а житомиряни відійшли в глуху оборону. Та попри всі зусилля, кинуті на штурм воріт «пивоварів», «енергетики» спромоглись відіграти лише один пропущений м’яч.

В результаті фінальна сирена зафіксувала бойову перемогу ФК «ІнБев» 4:2.

Наступний матч підопічні Михайла Соколовського проведуть вдома, у Житомирі, 21 вересня проти ФК «Кардинал-Рівне».
 
Поділитись

Новини по темі: