28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • 15 команд з усієї країни: Житомир прийме фінал Аматорської футзальної ліги

15 команд з усієї країни: Житомир прийме фінал Аматорської футзальної ліги

  • 21 березня, 2019 11:00
Найближчої п’ятниці, 22 березня, у Житомирі стартує масштабна футзальна подія 2019 року – Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України.

Участь у турнірі приймають команди, які стали переможцями футзальних Чемпіонатів у своїх регіонах. До Житомира з’їдуться найкращі футзальні команди нашої держави, географія учасників: від Севєродонецька до Тернополя, від Рівного до Маріуполя, всього 15 команд. 

Турнір відбудеться протягом 22-24 березня, матчі проходитимуть у двох залах: СОК «Динамо» (вул. Чуднівська, 113) та ФОК (вул. Кибальчича, 9). Урочисте відкриття турніру відбудеться 22 березня у залі ФОКу о 10:30.

За перебігом Чемпіонату можна буде слідкувати на сайтах Асоціації футзалу України, Аматорський футзал України та на Футзал Житомирщини за допомогою онлайн текстових та відеотрансляцій.

Житомир вже вдруге приймає Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України, вперше господарем турніру такого масштабу наше місто було у 2016 році, тоді Житомир представляв ФК «Атлет», цього року честь нашого міста захищатиме Чемпіон Житомирської області – ФК «ІнБев».
Поділитись

Новини по темі: