25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • У Житомирі обрали нового голову федерації тріатлону Житомирської області

У Житомирі обрали нового голову федерації тріатлону Житомирської області

  • 3 лютого, 2011 19:46
Вчора 2 лютого в Житомирі відбулася позачергова звітно-виборна конференція обласної федерації тріатлону.

Один з наймолодших видів спорту за минуле десятиліття вже вкорінився на Житомирщині та дає хороші "врожаї". В усякому разі, завдяки успішним виступам на внутрішніх і міжнародних змаганнях Юлії Єлістратової, Єгора Мартиненка і ряду інших вихованців житомирських тренерів сьогодні тіатлон нашої області очолює рейтинг українських регіонів.

Очікуваної "рубки" між різними угрупованнями на конференції не відбулося, хоча і були неприємні висловлювання деяких делегатів.

Оскільки на конференції був відсутній без поважної причини голова федерації пан Башмаков, відкрив її і виступив зі звітом його заступник А. В. Крюков. На його адресу було і найбільша кількість закидів, хоча ті ж виступаючі визнавали, що працює тренер Крюков більше за інших, та й сам триатлон приніс до Житомира саме він.

Найбільш конструктивним виявився виступ Наталії Кирилович (до речі, першого тренера Ю. Єлістратової), яка окреслила шляхи виходу федерації з кризи. І, коли дійшла черга до виборів нового голови цієї громадської організації, абсолютна більшість делегатів проголосували саме за неї.

Заступником голови обрано Г. С. Мартинюк, а пост виконавчого директора федерації тріатлону дістався А. В. Крюкову. Незадоволених таким результатом конференції, схоже, не було, і тепер можна сподіватися, що успіхи житомирських триатлоністів ще помножаться.
Поділитись

Новини по темі: