26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Засідання обласної федерації футболу Житомира було нелегітимним - Угольников

Засідання обласної федерації футболу Житомира було нелегітимним - Угольников

  • 17 січня, 2011 17:21
Власник дитячо-юнацького клубу «Житомир-06» і член міської федерації футболу Дмитро Угольников розповів про Конгрес у Житомирі, який пройшов 12 січня 2011 року за незвичайних обставин.

 - Так вийшло, що я був присутній на нелегітимному зборі аматорів житомирського футболу, де було прийнято рішення про призначення нового голови Федерації футболу житомирської області. На цих зборах були відсутні практично всі функціонери. Були представлені шість районів з 23-х. На засіданні було прийнято рішення про недовіру нинішньому главі Федерації футболу пану Чернявському. Також був обраний новий голова - пан Коцюбко. За це проголосувало 59 осіб, проти був тільки я.

На думку Угольникова прийняте рішення було незаконним.

 - Я вважаю, що воно було незаконним. Тому що мені повідомили про це зібрання за 12 годин, а за законом, якщо не помиляюся, мене треба було повідомити за кілька тижнів. Коли я прибув на цю конференцію, то мені не дісталося мандата від міста Житомира, і мені видали мандат від міста Бердичева. Отже, моїм мандатом користувався хтось інший. Також я бачив у залі людей, які ніколи не займалися футболом, але вони були представлені як делегати. Всі вони підтримували пана Коцюбко. Я кажу про людей, яких знаю особисто, оскільки перетинався з ними в справах бізнесу.

- Ким є пан Коцюбко?

- Це президент спортивного клубу «Легіон-Житомир». Що стосується Олександра Петровича Чернявського, то це екс-футболіст житомирської команди майстрів, за яку він провів більше трьох сотень матчів.

- З чим пов'язана така рокіровка?

- Розцінюю це як рейдерське захоплення підприємства для вирішення певних питань.

- За що ж було проголосовано на цьому засіданні?

- Був прийнятий вотум недовіри Суркісу.

- Наскільки проведення таких зборів і прийняті на ньому рішення законні?

- Судіть самі. У них немає ні печаток, ні повноважень ...

- Якого розвитку подій варто очікувати далі?

- Думаю, має відбутися легітимний Конгрес Федерації футболу житомирської області. Якщо хтось хоче вибрати нового голову, то все має пройти законно.
Поділитись

Новини по темі: