29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Фінал спортивних ігор серед школярів стартував в Житомирі. ФОТО

Фінал спортивних ігор серед школярів стартував в Житомирі. ФОТО

  • 10 липня, 2008 14:39
На базі Центрального стадіону м. Житомира стартував фінал 3-іх спортивних ігор школярів України.

На іграх відбудуться змагання з футболу серед дівчат, у яких візьмуть участь 8 команд Волинської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Одеської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей.

Змагання футбольних команд завершують цикл 3-іх спортивних ігор школярів України, які відбуваються раз на чотири роки (в рік Олімпіади). Під час З-іх спортивних ігор, що розпочалися у вересні 2007 року, за першість у більш як 25 видах спорту змагалися школярі з усіх областей України.


Раніше, у Житомирі відбулися зональні змагання з футзалу (міні-футболу). Збірна команда м.Житомира перемогла команду Черняхівського району з рахунком: 8:0 та команду Житомирського району з рахунком: 11:1 і вийшла у фінал III обласних літніх спортивних ігор. На базі Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова проводилися III обласні літні спортивні ігри з гирьового спорту, в яких збірна команда м. Житомира упевнено перемогла і зайняла перше загальнокомандне місце, а з семи вагових категорій у шести житомиряни завоювали перше місце.


фото Сергій Роздум


Центральний стадіон м. Житомира


збірна Чернігівської області (зелена) проти збірної Сумської (синя)


 

 


збірна Житомирської області проти збірної м. Києва

 


 
Поділитись

Новини по темі: