20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Петиція: «Haціoнaльний Kopпyc» пропонує заборонити політичну партію «Опозиційна платформа «За Життя»

Петиція: «Haціoнaльний Kopпyc» пропонує заборонити політичну партію «Опозиційна платформа «За Життя»

  • 3 березня, 2021 18:57
  • 2
Житомиряни можуть допомогти у боротьбі з п'ятою колоною в Україні. Ветеранське Братерство Житомира від імені ветеранів україно-російської війни та громади міста Житомира, просять депутатів Житомирської міської ради звернутись: до Міністерства Юстиціі України з вимогою заборонити політичну партію «Опозиційна платформа «За Життя»; та звернутися до Верховної Ради України про необхідність прийняття законопроекту "про боротьбу з колабораціоналізмом", який зареєстрували у ВР.

Підписати петицію житомиряни можуть тут: https://petition.e-dem.ua/zhytomyr/Petition/View/66
Підставою звернення вбачаємо проросійську позицію даного суб‘єкту в умовах війни з Росією.

Голова політичної партії «ОПЗЖ», Віктор Медведчук, всупереч українському законодавству і моральним принципам, під час війни неодноразово здійснював публічні поїздки до очільника країни-агресора Володимира Путіна, крім того перебуває з останнім в родинних зв’язках, а саме є кумом Президента Російської Федерації. Риторика представництва партії нагадує риторику «Єдиної Росії» та здається нам колабораційною!

З огляду на наявне, - ми маємо щиру впевненість в тому, що політичний проект «ОПЗЖ» є п’ятою колоною в Україні і діє задля підриву Державності, Суверенітету, Незалежності України і інших принципів Української Конституції.

Законопроект про колабораціонізм є інструмент боротьби з п’ятою колоною в Україні. Нещодавно його зареєстрували у ВР - це спільна робота Haціoнaльнoгo Kopпycy, депутатів Верховної ради та громадськості. В чому суть законопроекту 5144 та як з його допомогою можна буде дотиснути "вату" в Україні – дивіться у відео: 



Миколаївська та Черкаська міські ради, за ініціативи Haціoнaльнoгo Kopпycy вже звернулись до Мінюсту з вимогою заборонити політичну партію «Опозиційна платформа «За Життя».

Прийняття Верховною Радою закону про боротьбу з колабораціоналізмом забезпечить безпеку та територіальну цілістність Української держави!

Підписати петицію: https://petition.e-dem.ua/zhytomyr/Petition/View/66

Пресслужба Haціoнaльнoгo Kopпycy

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Dorian Hokmun
3 березня, 2021 19:21:50

Підписав!

PATRON 365
3 березня, 2021 20:11:58

Нарешті