29 березня, 2024
Ми в соцмережах

«Дякую амбітним і небайдужим житомирянам!» - Людмила Зубко

  • 26 жовтня, 2020 10:02
Кандидатка на посаду міського голови від політичної партії «Європейська Солідарність» Людмила Зубко наголосила, що і надалі із командою боротиметься за успішний європейський Житомир.

«Дякую амбітним і небайдужим житомирянам за підтримку! Всім, хто не побоявся ковіду і прийшов на дільниці зробити свій вибір, всім, хто відстояв черги, всім, хто  змушений був голосувати на непідготовлених дільницях.  В Житомирі точно є люди, які своїм голосом підтвердили бажання зробити Житомир успішним європейським містом для людей. Наша команда стала сильнішою, здобувши однодумців, готових відстоювати європейські принципи. Наша команда  разом з вами працюватиме і надалі,  будемо спільно будувати європейський Житомир», - підкреслила Людмила Зубко.

Вона наголосила, що у команди «Європейської Солідарності є програма для Житомира, яка точно не буде відкладена у «довгу шухляду», і яку «Європейська Солідарність» буде реалізовувати. «Для цього в нас є потужна світла команда. Остаточний кількісний і персональний склад представників «ЄС» обов’язково повідомимо після офіційного підрахунку голосів та оприлюднення результатів», - додала Людмила Зубко

Пресслужба кандидатки на посаду міського голови від політичної партії «Європейська Солідарність» Людмили Зубко

 
Поділитись

Новини по темі: