28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Чиновницьке свавілля: у Чуднові директор комунального підприємства погрожує кандидатці на голову ОТГ від «Пропозиції». ВІДЕО

Чиновницьке свавілля: у Чуднові директор комунального підприємства погрожує кандидатці на голову ОТГ від «Пропозиції». ВІДЕО

  • 22 жовтня, 2020 18:05
Кандидатці на посаду голови Чуднівської ОТГ від партії «Пропозиція» Ірині Кухар погрожує розправою директор місцевого теплокомуненерго. Причиною цього стало розслідування чинної депутатки міськради щодо відмови у підключенні населення до централізованого водопостачання.

Так, інтерес до того, чому люди мають власним коштом підводити воду в двори, у той час як за проєктом роботи повинні виконуватися за рахунок міста, вивели з рівноваги очільника комунального підприємства. Після невдалої спроби змусити ЗМІ видалити сюжет, відзнятий по цій темі, він перейшов до безпосередніх погроз Ірині Кухар. У відповідь на це до поліції було подано заяву.
 

«Зверталася до керівника місцевого комунального підприємства теплокомуненерго Кідрука Миколи Олеговича з проханням показати мені технічну документацію. На жаль, на це відповідь мені була не зовсім адекватна та правильна. А буквально вчора, пан Кідрук намагався мене переїхати своїм автомобілем, кричав, обзивав негарними словами. Сьогодні я звернулася із заявою в поліцію. Кожна людина перед законом рівна і кожна людина має відповідати за те, що вона робить та які дії вчиняє. Якщо ж пан Кідрук вважає, що там все іде правильно і ніяких дій незаконних там немає, нехай покаже мені проектно-кошторисну документацію, я з нею ознайомлюся, переконаюся, що там відбувається все правильно, чесно та законно і ніяких питань до нього більше не буде», - розповідає Ірина Кухар.



За словами кандидата у депутати до Житомирської обласної ради по 4 виборчому округу Руслана Годованого, такому чиновницькому свавіллю варто нарешті покласти край. Для цього потрібно прийти на виборчі дільниці 25 жовтня та віддати голос за відповідальних професіоналів з твердою державницькою позицією. Саме такі об’єдналися у партії «Пропозиція» - політичній силі, яка не боїться викликів та має чіткий план реальних змін на краще.

«Коли у нас буде ваша довіра і підтримка, ми зможемо навести лад у Чуднові, зокрема – розібратися з комунальним підприємством, яке надає послуги не якісно та не в повному обсязі. Іншого шляху, щоб змінити ситуацію, аніж прийти на вибори і підтримати команду, яка знає що робити, а саме – команду професіоналів партії «Пропозиція» та кандидата на посаду міського голови Ірину Кухар, немає. В іншому випадку все залишиться як є ще на довгих  5 років. Тому, прошу довірити нам можливість змінити ситуацію на краще», - переконаний Руслан Годований.

 











Пресслужба політичної партії «Пропозиція»
 
Поділитись

Новини по темі: