28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Герой України Ігор Герасименко йде у Верховну раду, щоб захищати інтереси житомирян та військових побратимів. ВІДЕО

Герой України Ігор Герасименко йде у Верховну раду, щоб захищати інтереси житомирян та військових побратимів. ВІДЕО

  • 5 липня, 2019 9:01

Житомиряни вже обирали до Верховної ради бізнесменів, які обіцяли захищати на державному рівні інтереси містян, а через деякий час починали перейматися лише преференціями для власного бізнесу чи просуванням кар’єрними сходами. Офіцер Ігор Герасименко вміє захищати професійно, він присягав на вірність державі й обіцяв служити народу України. І довів це в реальних, а не кабінетних боях, бо з перших днів російської агресії у складі славетної житомирської 95-ї десантної бригади Ігор Герасименко був на сході України.

За мужність і героїзм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Ігор Герасименко отримав найвищу відзнаку держави – Золоту Зірку Героя України. Через наслідки численних поранень Герой України звільнився зі Збройних сил і тепер вирішив балотуватися до Верховної ради по мажоритарному Житомирському округу №62, щоб у вищому законодавчому органі вже без зброї в руках захищати державу та земляків.

Професіоналізм, рішучість та особиста мужність, за які Ігорю Герасименку вручили Зірку Героя, стануть у пригоді й під час роботи у Верховній раді, яку більшість нинішніх депутатів та їх попередників перетворили на закритий клуб для вирішення бізнесових інтересів та задоволення власних амбіцій. Парламент треба оновити і в ньому теж мають бути професійні військові, які не дозволять «здати» Україну агресору, як не дозволили зробити це під час запеклих боїв на сході України в 2014 році, й не допустять навіть натяку на корупційні дії, бо слова «Служу народу України» та корупція – речі несумісні.

Житомиряни очікують від оновленої влади розв'язання нагальних проблем, зокрема – відповідність вартості комунальних послуг їхній якості, підвищення пенсій та зарплат, ремонт доріг та створення нових робочих місць. Останнє неможливе без залучення інвестицій, а інвестори приходять лише туди, де будуть почуватися безпечно, де влада розуміє їхню важливість та допомагає, де представник громади міста у Верховній раді – чесна й порядна людина.

Ігор Герасименко не йде в депутати, щоб захищати власний бізнес чи будувати чиновницьку кар’єру, його мета – захист інтересів земляків-житомирян та військових побратимів, боротьба з корупцією та закінчення реформування й модернізації Збройних сил України.

Голос за Героя України Ігоря Герасименка – це шанс на оновлення та очищення влади!

Долучайся до Зе!команди Слуги Народу, бо тільки разом ми зможемо змінити нашу країну!

Чекаємо вас в нашому офісі за адресою: м.Житомир, вул. Кочерги 5-в, тел. 063 249 89 62, 068 656 32 16

 

Поділитись

Новини по темі: