30 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Розенблат звинуватив Ситника в «зливанні» чорної бухгалтерії штабу Гілларі Клінтон

Розенблат звинуватив Ситника в «зливанні» чорної бухгалтерії штабу Гілларі Клінтон

  • 14 березня, 2019 13:29
Народний депутат Борислав Розенблат звинуватив директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника в "зливанні" "чорної бухгалтерії" Партії регіонів у штаб кандидата в президенти США Гілларі Клінтон у 2016 році і передав декільком українським телеканалам флешки із записами розмов директора НАБУ. 

Про це Розенблат заявив у кулуарах парламенту, повідомляє 112.ua.
 

"Я вчора хотів зробити заяву, але зроблю її сьогодні на ваші телекамери. У мене є достеменна інформація про те, що керівник нашого Національного антикорупційного бюро пан Ситник дійсно зливав інформацію щодо "чорної бухгалтерії" на користь кандидата від демократів Гілларі Клінтон. 11 грудня я виграв суд у Лещенка і Ситника, де були визнані неправомірні дії з розповсюдження таємної інформації. Сьогодні у мене є достеменна інформація. Я сьогодні вам у прямому ефірі передаю флешки, де відбувається запис розмови пана Ситника, де він чітко зазначає, що він працює на Гілларі і все робить в інтересах українського народу, але проти американського народу. Тому що американцям вигідний Трамп, а Україні більше вигідна Гілларі. Це державна зрада", - заявив Розенблат.


Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва своїм рішенням визнав протиправними дії директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника та народного депутата Сергія Лещенка щодо втручання у вибори в США.

Зокрема, суд розцінив дії з розголошення та поширення інформації про наявність у списках "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, що знаходяться в матеріалах досудового розслідування, прізвища Пола Манафорта як втручання у виборчий процес США 2016 року. Судом встановлено причинно-наслідковий зв'язок між діями Ситника і Лещенка та звільненням Пола Манафорта з посади керівника штабу кандидата в президенти США.
 
Поділитись

Новини по темі: