25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • «Нацкорпус» приїхали в Житомир слідом за Порошенком. Активісти намагалися зірвати спілкування президента з виборцями

«Нацкорпус» приїхали в Житомир слідом за Порошенком. Активісти намагалися зірвати спілкування президента з виборцями

  • 11 березня, 2019 20:36
Активісти «Національного копусу» та «Національних дружин» приїхали до Житомира на майдан Корольова на зустріч кандидата в президенти Петра Порошенка з виборцями. Про це повідомляється на сторінці «Нацкорпусу» у Facebook та на Youtube.

На площі в Житомирі зібралося кілька десятків молодих дівчат і хлопців в куртках «Нацкорпусу» та «Нацдружин» із плакатами «Свинарчуків — за ґрати».

«Представники «Нацкорпусу», ветерани та волонтери хочуть спитати у президента Порошенка, чому руки корупціонерів досі цілі, чому свинарчуки-мародери розгулюють на свободі, а ветеранів російсько-української війни закривають за ґрати майже миттєво», — йдеться у повідомленні.

 


Напередодні журналісти Bihus.Info опублікували розслідування, згідно з яким син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського є одним з організаторів схем розкрадань в оборонному комплексі. Ці схеми принесли бенефіціарам щонайменше 250 млн грн, а серед фірм, які в них брали участь, називають колишній завод Петра Порошенка.
  • 9 березня у Черкасах на виступі президента представники «Національного корпусу» захопили сцену, яка призначалася для Порошенка. Тоді під час сутичок постраждали 15 правоохоронців.
  • Того ж дня у Києві представники «Національного корпусу» прибули під будівлю Адміністрації президента України і намагалися прорвати кордон правоохоронців, вимагаючи арешту винуватця скандалу в «Укроборонпромі».
  • Колишній очільник батальйону «Азов» (нині полк) і глава партії «Національний корпус» Андрій Білецький заявив, що люди президента Петра Порошенка готують напади і фізичну ліквідацію керівників «Нацкорпусу» та «Національних дружин».
  • «Національний корпус» і «Національні дружини» 3 березня прибули до особняка заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, що розташований в селі Козин (Київська область). Із собою вони прихопили димові шашки, фаєри і наліпки з зображенням свині.
Поділитись

Новини по темі: