28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Садовий зняв свою кандидатуру на виборах на користь Гриценка

  • 1 березня, 2019 14:58
Мер Львова, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру на виборах президента України на користь лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Про це Андрій Садовий сказав на брифінгу в п'ятницю в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.
 

"Саме зараз у нас є шанс вибрати українського і антикорупційного президента, тому я прийняв рішення: я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка", - сказав Садовий.


Він підкреслив, що на початку наступного тижня має намір підписати з Анатолієм Гриценком публічну угоду, в якій будуть прописані важливі принципи.

"Принципи щодо оборони і безпеки нашої держави, принципи по боротьбі з корупцією, принципи по відношенню до окупованих територій, про чистоту кадрової політики", - зазначив Андрій Садовий.

У свою чергу кандидат в президенти Анатолій Гриценко подякував Садовому за таке рішення.

"Психологічно непросте, але чесне, відповідальне і державне рішення. Переможне рішення! Разом ми змінимо країну і дамо всім українцям позитивну перспективу", - написав Гриценко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук після заяви Садового.

Вибори президента України заплановані на 31 березня 2019 року. Згідно з даними КМІС, опублікованими 25 лютого, за Гриценка готові проголосувати 6,4% виборців, а за Садового - 2,4%.

ФОТО: Новое время
Поділитись

Новини по темі: