28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Олександр Коцюбко написав листа житомирянам

  • 1 жовтня, 2014 19:49

Дорогі земляки, ми з вами вже 23 роки будуємо Нове Українське Суспільство, про нього мріяли наші прадіди, проливаючи свою кров і піт за те, щоб воно здійснилося і відбулося. І ось воно на наших очах здійснилося і відбулося – і що? Що ми отримали з вами за ці 23 роки незалежної вільної Матінки України?

Ми отримали обман, підступ і злидні з боку влади, опозиції та мнимої інтелігенції, які застрягли в багнюці корупції, підступності та деградації. Ті гілки влади, які повинні служити народу, навпаки, знущаються і обкрадають нас з вами. Хабарі, корупційні схеми, беззаконня, купівля за безцінь благ нашого суспільства…

В цей тяжкий і відповідальний час я, Олександр Коцюбко, звертаюсь до кожного, кому небайдуже майбутнє нашої ще такої молодої і вільної держави, якою є Україна. Закликаю кожного з вас, -  пробудиться від сну безнадії, ліні,страху та байдужості. Не знімайте з себе відповідальності за своє майбутнє та майбутнє своїх дітей…

Ми і тільки ми відповідальні за те, що діється в нашій країні, в наших містах і селах, в наших родинах. Сьогодні ми повинні змінити ці такі складні обставини нашого життя. А життя проходить надзвичайно швидко і непомітно. Життя, яке пройшло один раз ніколи не повертається, в цьому цінність та неповторність нашого буття. Тому його необхідно проживати кожну мить відповідально і усвідомлено. Необхідно починати брати відповідальність на себе за своє життя, життя своїх близьких і рідних та життя всієї спільноти. Необхідно змінювати себе і навчитись правильно думати, приймати правильні рішення і, найголовніше, вірно і правильно аналізувати те, що відбувається з усіма нами і чому.

Я, проаналізувавши сучасну ситуацію безпорадності нашого суспільства, зрозумів, що необхідні зміни сьогодні, це зміни знизу до верху. Необхідно почати  змінюватись  кожній людині особисто, а потім поступово змінювати обставини навколо себе.

Я зрозумів, що найважливіші елементи побудови нового суспільства необхідно починати навіть не з економічної та політичної позиції, а з побудови в першу чергу духовної сфери життя кожної окремої людини. Щоб кожний з нас побачив світ з позиції духовного, морального, культурного, гуманістичного бачення світу та життя в ньому кожної окремою людини. І тоді, коли кожний з нас відновить в собі духовні вічні цінності, які передані нам від Самого Творця, щоб ми почали жити в любові, чистоті і святості. Тоді почне змінюватися цей світ навколо нас. Тоді підлість, корупція і злочини, які творять наші адміністративні, правоохоронні, судові чиновники проявляться, і люди, ми з вами, не захочемо жити з цим і миритись з ними, ми їх змінимо і наше суспільство зміниться на краще.

Друге, що необхідно змінити, змінившись самим, змінити сферу економічної діяльності, відродивши в нашому суспільстві нову мануфактурну організацію виробництва, відродивши його з попелу! Розвинути ринкову економіку, яку сьогодні майже знищили повністю, та відродити виробництво, залучивши та відродивши зрозумілий та чесний інвестиційний потенціал.

Третє, що ми повинні змінити – соціальну сферу життя кожної людини. Щоб блага нашого суспільства розподілялись чесно, правильно і законно між усіма сферами нашого суспільства.

Добре в нашій країні живуть тільки чиновники, бюрократи, депутати та адміністративні працівники різних рівнів. Чомусь тільки для них діють різні сфери захисту та добробуту і соціальні пільги. А прості люди живуть в злиднях, податковому тиску і відчаї. І наостанок необхідно змінити політичну сферу життя нашого, так званого демократичного  суспільства. Я б його назвав «демонічного» суспільства, в якому політика використовується тільки як можливість обдурити кожного з нас і, одержавши таку бажану владу використовувати її не на процвітання і покращення життя простих людей, а на  процвітання і покращення життя самих політиків.

Майже всі кандидати до Верховної Ради по 62 округу – є діючими депутатами, яких ви вже неодноразово обирали. В них немає совісті, вони дивляться вам в обличчя, але саме вони «віджали» всіх нас до повного зубожіння до жебрацького стану. Подумайте,  до чого вони довели країну, наше місто Житомир? А ми з вами надавали їм кредит довіри, але вони його не оправдали, вони нас всіх зрадили і підвели. Більше довіри їм немає.  Необхідно відновити дух Конституційних відносин, які були закладені в світі найперше нашим земляком Пилипом Орликом і щоб виконавча, законодавча та судова влади почали діяти на користь простих громадян, а не цих блюзнірів, які прикриваючись мандатами та чиновницькими кріслами творять беззаконня та злочини проти суспільства і Господа Бога. Але починати необхідно з себе і тільки з себе.

Я закликаю кожного з вас змінившись самому почати змінювати все навколо себе. І тоді поступово ми змінимо і відродимо з попелу духовну сферу нашого суспільства, економічну, соціальну та політичну, і в наше життя прийде процвітання, нові технології та індустріальний характер розвитку суспільної економіки. Розвиток освіти, науки, культури, індивідуальної і масової психології змінять життя кожної простої людини на краще як вільної, самодостатньої та щасливої особистості.

Я вам всього цього бажаю від щирого серця. Завжди ваш і з вами, Олександр Коцюбко. Найбільше бажаю кожному з вас прожити своє життя високодуховною та щасливою людиною в любові, чистоті і святості.

О.П. Коцюбко  

Поділитись

Новини по темі: