29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Микола Савенко виключений з партії «Батьківщина»

  • 6 квітня, 2011 16:49
Голову фракції «Батьківщина» у Житомирській міськраді Миколу Савенка виключили з партії і усунули від керівництва міської організації.

Зі слів самого Савенко, виключили його за антипартійні дії, невиконання програмних положень і вимог статуту, за грубе ігнорування принципів партійного керівництва діяльністю депутатської фракції «Батьківщина» у Житомирській міській раді.

Справжньою причиною виключення депутат вважає небажання фракції у Житомирській міськраді демонструвати свою опозиційність при голосуванні за секретаря міськради та заступників мера, а також в інших питаннях.

Також Савенко не виключає, що приводом для виключення з партії став ряд критичних матеріалів, опублікованих в житомирській газеті «Таймер +», яка фінансується групою депутатів міськради від його фракції, про виділення земельних ділянок в Житомирі вздовж річки Тетерів членам житомирської партійної організації «Батьківщини», депутатам міської та обласної рад.

Микола Савенко каже, що бюро обласної організації партії приймало рішення 1 квітня, коли він був у відрядженні. Але незважаючи на рішення бюро, фракція «Батьківщина» у Житомирській міськраді залишається працездатною і єдиною.

В даний час керівництво фракцією здійснює заступник Савенко - Олександр Радько.
Поділитись

Новини по темі: