19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Тетяну Холодну знайшли в лісі під Житомиром повішеною – поліція

Тетяну Холодну знайшли в лісі під Житомиром повішеною – поліція

  • 17 січня, 2022 11:24
Бердичівлянку Тетяну Холодну у лісовому масиві поблизу с. Березівки Житомирського району 15 січня знайшли повішеною. 

У поліції розглядають версію самогубства і перевіряють інформацію про наявність у жінки боргів. Про це повідомляє Житомир інфо з посиланням на поліцію.
 

«На даний час відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу, самогубство. Огляд на місці події не вказує на те, що до її повішення може бути хтось причетний. Також встановлено, що квиток на автобус жінка купувала сама, чому вийшла на зупинці в селі Березівка поки не відомо. Поліцейські перевіряють інформацію про наявність у жінки значних боргових зобов’язань та конфліктів у сім’ї через це. У ході розслідування може бути перекваліфікація статті», - повідомила Алла Ващенко, речниця ГУНП у Житомирській області.


Зникнення Тетяни Холодної


Зниклу 33-річну мешканку м. Бердичева розшукували з 11 січня. Тоді близько 11:30 вона зателефонувала чоловікові і повідомила, що знаходиться на автовокзалі в Житомирі і їхатиме до Новограда-Волинського. З того часу вона більше не виходила на зв'язок.
 
Було встановлено, що жінка придбала квиток на автобус сполученням Житомир – Олевськ до м. Новоград-Волинський. Вона вирушила в дорогу, однак із невідомих причин вийшла з автобуса у с. Березівка ​​Житомирського району.

15 січня поліція повідомила, що тіло Тетяни Холодної виявили у лісовому масиві неподалік села Березівка.

Поділитись

Новини по темі: