30 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У центрі Житомира сталися дві однакові аварії: відео з камери спостереження

У центрі Житомира сталися дві однакові аварії: відео з камери спостереження

  • 17 грудня, 2021 10:01
У Житомирі на Соборному майдані з різницею у три години сталися дві однакові дорожньо-транспортні пригоди: легковики виїхали за межі проїжджої частини та протаранили клумбу. Про це "Журналу Житомира" повідомили в патрульній поліції.

Перша ДТП сталася 16 грудня близько 21-ї години за участю автомобіля Volvo.

"Водій легковика не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на бетонну клумбу. На керманича патрульні поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП", - інформують правоохоронці.

Інша подія трапилася близько опівночі на тому ж місці.

 
 

"Водій автомобіля Volkswagen наїхав на бетонну клумбу. Під час спілкування із винуватцем ДТП у патрульних виникла підозра, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Патрульні запропонували водієві на місці пройти освідування на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер, на що він погодився. У присутності двох свідків 41-річний чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння", - додали в поліції.


За інформацією правоохоронців, прилад зафіксував, що чоловік керував транспортним засобом напідпитку. Результат - 1,66 проміле алкоголю.

Інспектори патрульної поліції склали на водія адміністративні протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч.1 ст. 130 (Керування автомобілем в стані сп'яніння) КУпАП.
Поділитись

Новини по темі: