20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Житомирянин прийшов до ТТУ з пакетом і сказав, що там бомба: працівників евакуювали

Житомирянин прийшов до ТТУ з пакетом і сказав, що там бомба: працівників евакуювали

  • 26 липня, 2021 11:47
На світанку 26 липня на територію Житомирського трамвайно-тролейбусного управління зайшов невідомий чоловік, залишив пакет і заявив, що в ньому вибухівка. Про подію повідомила поліція Житомирської області.
 

"Близько 4 ранку до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення з однієї з міських установ (ТТУ, - ред.). Її працівники розповіли про невідомого чоловіка, який кілька хвилин тому зайшов на територію із поліетиленовим пакунком, заявив про вибухівку і залишив його", – інформує поліція.


На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи поліції, фахівці вибухотехнічної служби та патрульні. 

Повідомляється, що робота ТТУ була тимчасово припинена, з приміщень були евакуйовані 6 працівників, які там знаходились на той час. Також правоохоронці тимчасово обмежували рух транспорту по прилеглій вулиці. 

Фахівці вибухотехнічної служби провели огляд території. Потенційно небезпечний пакунок було дистанційно частково знищено. 
 

"Жодних загрозливих для людей предметів чи речовин у ньому не виявилось. Пакет містив особисті речі", – розповіли правоохоронця.


Чоловіка, який заявив про замінування, розшукали та затримали патрульні поліцейські. Це 32-річний житель Житомира. Він доставлений до райуправління поліції, де дає свідчення правоохоронцям. За чинним законодавством йому загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.
 

Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: