24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Під час святкування Івана Купала в Коростені прогримів потужний вибух: мало не загинули люди. ВІДЕО

Під час святкування Івана Купала в Коростені прогримів потужний вибух: мало не загинули люди. ВІДЕО

  • 12 липня, 2021 9:59
У місті Коростень під час святкування Івана Купала сталась надзвичайна подія: поруч з піротехнікою стався вибух. Відомо, що в результаті інциденту постраждали люди.

"Вибухнули каністри з бензином під піротехнікою. На відео видно, що на кострі сидів хлопчина. Цього, що був знизу з каністрою, вибуховою хвилею відкинуло в річку, а другий, що був зверху, впав прямо у вогнище, обгорів, але з останніх сил вибрався і пірнув у воду", - розповіли очевидні з місця події, передає Коростень today.

Коростенці запевняють, що вибух був настільки сильний, що у будинках поблизу затрусились шибки у вікнах.
 

Поліція відкрила кримінальну справу


На сайті ГУ Нацполіції Житомирської області опублікували повідомлення, що за фактом вибуху та пожежі розпочато кримінальне провадження.
 

"Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) КК України. У рамках розпочатих перевірок правоохоронці встановлюють обставини події та ступінь тяжкості отриманих потерпілими травм", – інформує поліція.


Попередньо відомо, що до медичного закладу з опіками звернулись троє жителів райцентру, які знаходились на публічному заході. Їм було надано необхідну допомогу та призначено амбулаторне лікування.
 
Поділитись

Новини по темі: