20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області невідомі в балаклавах відібрали у чоловіка сумку з грошима

У Житомирській області невідомі в балаклавах відібрали у чоловіка сумку з грошима

  • 20 травня, 2021 9:39
На трасі в Житомирській області троє в балаклавах напали на водія легковика і забрали сумку з грошима. Наразі поліція шукає розбійників.

Інцидент стався 19 травня поблизу с. Климентіївка, передає видання Житомир інфо.
 

"19 травня до поліції надійшло повідомлення від 57-річного жителя Рівненщини про напад на нього. Попередньо, близько 12.20, на автодорозі, поблизу с. Климентіївки, троє чоловіків у балаклавах відібрали у нього сумку з грішми. На місці події працювали працівники слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського районного відділу, які встановили, що чоловік зупинився через технічну раптово виниклу проблему з авто, вийшов з салону і за кілька хвилин поряд з ним зупинився інший транспортний засіб, з якого і вийшли невідомі. Допоки один з чоловіків боровся з керманичем, інший забрав з автомобіля потерпілого цінні речі. Нині уся інформація перевіряється", – повідомила речниця ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.


Попередня правова кваліфікація події – ст. 187 (Розбій) ККУ. На території кількох районів області було введено спеціальні заходи для встановлення осіб нападників.

Фото: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі: