20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі таксист зробив зауваження пішоходам, а у відповідь отримав ножове поранення

У Житомирі таксист зробив зауваження пішоходам, а у відповідь отримав ножове поранення

  • 13 квітня, 2021 11:09
У Житомирі водій таксі зробив зауваження двом пішоходам, що йшли посеред дороги, і опинився у лікарні з ножовим пораненням. Інцидент стався 12 квітня на вулиці Бориса Тена. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Близько 15:00 у м. Житомирі, на вулиці Бориса Тена, між потерпілим, водієм таксі, та двома перехожими виник конфлікт. Останні йшли на проїжджій частині дороги по трамвайним коліям, що заважало руху транспортних засобів. Відтак керманич автомобіля зробив чоловікам зауваження, а ті відреагували нецензурною лайкою. Після цього між ними розпочалася суперечка, а потім і сутичка, у ході якої один з перехожих завдав водієві ножове поранення", – розповіли у поліції.


Травмованого, 27-річного житомирянина, каретою екстреної медичної допомоги доставили до хірургічного відділення лікарні. 

Інші учасники конфлікту з місця події втекли. Завдяки камерам відеоспостереження правоохоронцям вдалося швидко встановити особи нападників.
 

"Уже упродовж години розшуківці відпрацювали адреси проживання чоловіків та встановили їх місце знаходження", - розповів начальник Житомирського РУП Сергій Синявський.


Наразі 37-річного чоловіка, який підозрюється у нанесенні поранення потерпілому, слідчі затримали. Раніше він уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. 

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.
Поділитись

Новини по темі: