28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • За добу на дорогах Житомирщини сталася 41 ДТП – поліція

За добу на дорогах Житомирщини сталася 41 ДТП – поліція

  • 9 лютого, 2021 13:22
Упродовж минулої доби на автодорогах Житомирщини зафіксовано 41 ДТП. Лише 3 з них потерпілими: одна людина загинула та ще 5 травмовано. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції Жиитомирської області.
 

"На щастя, лише 3 із названих 41 пригоди - з потерпілими. Одна людина - водій-далекобійник з Білорусі загинув  та ще 5 були травмовані. З початку негоди на автодороги виїхали додаткові патрулі і наші поліцейські надають практичну допомогу всім, хто потрапив у снігові пастки або з тих чи інших обставин потребують її", – розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.


Одна з ДТП, в якій були постраждалі, сталася 8 лютого близько 12:00 на 22 км автодороги Житомир-Чернівці, поблизу с. Дениші.
 

"46-річний водій "Део Ланос", не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з "Шевроле" під керуванням 30-річного киянина. В останній машині їхало подружжя з маленькою дитиною", – зазначають правоохоронці. 




За попередньою інформацією, саме жінка з півторарічним сином і травмувались. Поряд з місцем ДТП проїздили бійці роти поліції особливого призначення ГУНП, які, не чекаючи приїзду екстреної медичної допомоги, відразу забрали обох і відвезли до лікарні обласного центру. 



У 27-річної жінки діагностували закритий перелом, забої та рвані рани, а також закриту черепно-мозкову травму. На щастя, стан дитини виявився задовільним. Після надання необхідної медичної допомоги вони змогли повернутись додому у Київ.

Поліцейські радять, за можливості, утриматись від поїздок власним транспортом, особливо на далекі відстані.
Поділитись

Новини по темі: