20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Розшукуваного за вбивство житомирянина знайшли повішеним у лісі

Розшукуваного за вбивство житомирянина знайшли повішеним у лісі

  • 11 січня, 2021 12:15
Підозрюваного у вбивстві 26-річного житомирянина знайшли 9 січня повішеним неподалік села Висока Піч Житомирського району. Зовнішні обставини свідчать, що чоловік учинив самогубство. Про це "Журналу Житомира" повідомили в пресслужбі Нацполіції у Житомирській області.
 

"Під час досудового розслідування встановили, що обидва чоловіки раніше були знайомі та проживали по-сусідству. Конфлікт між ними виник задовго до трагічних подій, а 6 січня досяг кульмінації. 9 січня підозрюваного знайшли повішеним у лісовому масиві неподалік села Висока Піч Житомирського району", – йдеться у повідомленні. 


Чоловік залишив передсмертну записку, зміст якої нині перевіряють правоохоронці. Під час огляду місця події поліцейські зафіксували всі обставини, які вказують на самогубство чоловіка. 
 

"На його тілі зовнішніх тілесних ушкоджень, окрім пов'язаних із повішанням, не виявили. Призначили відповідну судово-медичну експертизу щодо причин смерті", – зазначають правоохоронці.


Нагадаємо, у Житомирі 6 січня у ході конфлікту на вулиці від ножового поранення загинув 26-річний чоловік. Підозрюваний у вбивстві з місця події утік, поліція оголосила розшук.

Підозрюваний у вбивстві
Поділитись

Новини по темі: