18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • В'їхали в дерева: на Житомирщині в ДТП загинули чотири людини. ФОТО

В'їхали в дерева: на Житомирщині в ДТП загинули чотири людини. ФОТО

  • 4 січня, 2021 11:20
У Житомирській області у результаті зіткнення автомобіля з деревом загинув водій. Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку 4 січня на автошляху Черняхів-Малин-Термахівка, неподалік с. Нянівки Малинського району.

"Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2101, 33-річний житель м. Малина, не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги, з’їхав на узбіччя, де сталося зіткнення з деревом", – розповіли "ЖЖ" у поліції.

У результаті ДТП водій загинув на місці події, а пасажир авто, 29-річний житель Черняхівського району, отримав травми та був доставлений до лікарні.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Ще одна смертельна ДТП на Житомирщині


У Попільнянському районі 1 січня ВАЗ-2107 злетів з дороги у кювет і зіткнувся з деревом. За кермом перебував 20-річний хлопець. Він і 21-річний пасажир загинули на місці події.

Ще двох пасажирів віком 34 та 35 років госпіталізували до Попільнянської райлікарні. На жаль, за кілька годин молодший з чоловіків помер у реанімаційному відділенні.

Нині поліцейські з’ясовують всі обставини події.

Поділитись

Новини по темі: