19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Рятувальники декілька годин гасили пожежу на підприємстві під Житомиром

Рятувальники декілька годин гасили пожежу на підприємстві під Житомиром

  • 18 грудня, 2020 12:37
У селі Кодня Житомирського району вогнеборці декілька годин ліквідовували пожежу на території деревообробного підприємства. Про це повідомляє Управління Державної служби України з НС у Житомирській області.
 

"17 грудня о 15:25 по лінії «101» надійшло повідомлення про загоряння у металевому бункері з тирсою на території деревообробного підприємства з виготовлення шпону. На місце події виїхали вогнеборці 11-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин. По приїзду з’ясувалося, що всередині аспіраційного бункера горіла й тліла тирса. Для безперервної подачі води фахівці ДСНС установили один автомобіль на пожежну водойму та приступили до гасіння", – повідомляє ДСНС.


Коли водойма на території заводу осушилася, вогнеборцям довелося поповнювати запаси води з місцевої річку, що була неподалік.

О 21:00 пожежу повністю ліквідували. Також рятувальники не допустили поширення горіння на поруч розташовану будівлю складу. Попередня причина пожежі – потрапляння іскри на горючі матеріали.

"Припускають, що під час роботи по примусовій системі вентиляції, по якій тирса потрапляла в бункер, разом з нею туди залетіла іскра, яка й призвела до займання. Остаточна причина наразі встановлюється", – зазначають рятувальники.
Поділитись

Новини по темі: