29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • П'яний житомирянин випадково підстрелив свого друга із гвинтівки

П'яний житомирянин випадково підстрелив свого друга із гвинтівки

  • 26 листопада, 2020 15:06
У Житомирській області під час відпочинку на природі чоловік випадково підстрелив свого друга. Події розгортались у лісовому масиві між селами Словечне та Селезівка. Про це "ЖЖ" розповіли у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Кілька товаришів під час відпочинку на природі взялися пристрілювати дрібнокаліберну гвинтівку. Під час одного з пострілів, за словами учасників спрямованого у мішень, 49-річний чоловік випадково поцілив в іншого", – поінформували поліцейські.




Чоловік отримав наскрізне вогнепальне поранення плеча. За наявною інформацією, загрози життю 47-річного потерпілого немає.

Встановлено, що обидва учасники події – жителі Житомира та перебували у стані алкогольного сп’яніння. Зброя була зареєстрована та належить потерпілому.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Стрільцю може загрожувати покарання від громадських робіт до 2-річного обмеження або позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: