19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Пожежі на півночі Житомирської області вдалося взяти під контроль. ВІДЕО

Пожежі на півночі Житомирської області вдалося взяти під контроль. ВІДЕО

  • 21 квітня, 2020 10:32
Рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій взяли під контроль ситуацію з лісовими пожежами в Житомирській області, задимленості все менше, і відкритого вогню ніде немає.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" сказав голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.
 

"Сьогодні після ранкового обльоту на вертольоті співробітники ДСНС і лісового господарства доповіли, що відкритого вогню немає, задимленості набагато менше в порівнянні з вчорашнім днем. Ми будемо проводити нараду штабу, будемо з'ясовувати всі деталі, будемо виявляти, де ще є задимленість, будемо направляти туди авіацію, яка нам допомагає, і я дуже сподіваюся, що в найближчі дні ми зможемо доповісти про те, що пожежу локалізовано повністю", - сказав він.


Наразі в Овруцькому районі залишається не локалізованим лише один осередок горіння поблизу сіл Жолудівка та Журба. На інших осередках продовжуються роботи по гасінню пожеж всередині локалізованих ділянок. До гасіння залучено понад 1000 осіб та 155 одиниць техніки.

Нагадаємо, жителі північних районів Житомирської області, які через пожежу втратили майно і будинки, отримають компенсацію від держави.
 
Поділитись

Новини по темі: