29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Житомирську область «накрила» піщана буря, на трасах численні ДТП. ФОТО

Житомирську область «накрила» піщана буря, на трасах численні ДТП. ФОТО

  • 16 квітня, 2020 16:50
16 квітня частину траси Київ – Чоп у Житомирській області «накрила» піщана буря. На автодорозі сталося кілька дорожньо-транспортних пригод.

«Між Мартинівкою і Курним – піщана буря. На трасі не видно навіть розмітки. Багато дрібних ДТП одна за одною», – розповіли в коментарі сайту Житомир інфо свідки події.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області повідомили про три ДТП, які 16 квітня сталися на трасі Київ – Чоп, на відрізку шляху з 80 до 185 км.
 

«Дійсно, внаслідок земельно-польових робіт та вітряної погоди сталася піщана буря. У результаті цього видимість на трасі обмежена. Відомо про три дорожньо-транспортні пригоди на вказаній ділянці автодороги у Пулинському районі. Усі вони без потерпілих. На місцях працюють екіпажі патрульних», – поінформував речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.




Надзвичайно погана видимість спостерігається і на автодорозі Київ – Ковель.

«Варшавське шосе, між Коростенем та Олевськом: по обидва боки поля несе пилюку, є запах диму, видимість жахлива», – розповдає житель області.

В управлінні ДСНС України у Житомирській області припустили, що причиною задимленості можуть бути і пожежі, адже їх у регіоні щодня фіксують не один десяток: не зважаючи на сильні пориви вітру (до 22 м/с), люди продовжують палити суху траву.











Поділитись

Новини по темі: