28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Трагедія на Житомирщині: у ставку потонув 2-річний хлопчик. ФОТО

Трагедія на Житомирщині: у ставку потонув 2-річний хлопчик. ФОТО

  • 13 квітня, 2020 13:38
У Житомирській області 2-річний хлопчик опинився без нагляду дорослих, вибіг з двору будинку і втопився у ставку. Трагедія сталася у селі Покостівка 12 квітня.

У поліції говорять, що сім'я, в якої сталося горе, виховувала трьох дітей, добропорядна і не потрапляла у поле зору соціальних служб.

"Того дня, близько 19:00 години, родина знаходились у будинку родички неподалік свого місця проживання. Діти грали на дворі, а дорослі розмовляли у веранді. За словами мами хлопчика, він залишився без нагляду упродовж часу не більше 5 хвилин", – розповідають у поліції Житомирської області.



Виявивши його відсутність, дорослі відразу кинулись на пошуки, оглянули довколишню місцевість, найближчі будинки, посадку, яр, поле, але дитину не знайшли. Рідні зниклого звернулись за допомогою до місцевої громади та поліції.
 

"Спільні групи поліцейських, мешканців села, рятувальників та егерів упродовж ночі працювали у пошуках дитини. Перевіряли хати-пустки, горища, сараї, сінники, прилеглу територію у радіусі кількох кілометрів, але, на жаль, пошуки не принесли бажаного результату", - розповідає заступник начальника ГУНП області Артем Лисогор.




Неподалік подвір’я, з якого зник хлопчик, розташовані дві водойми та криниця. Уранці 13 квітня рятувальники відкачали воду спочатку з криниці, а потім ближчої до обійстя копанки. Саме у ній і виявили тіло дитини. 

Призначено судово-медичну експертизу, яка визначить причини загибелі хлопчика.

Поділитись

Новини по темі: