24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Двоє людей загинули в результаті ДТП на Житомирщині

Двоє людей загинули в результаті ДТП на Житомирщині

  • 23 березня, 2020 10:58
У Житомирській області протягом вихідних сталися дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули дві людини. Перша ДТП сталася 21 березня близько 16:00 на автошляху Хорошів-Яблунівка, у Хорошівському районі. 
 

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ 21112, 38-річний житель райцентру, рухаючись здійснив виїзд на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем Daewoo Nexia під керуванням 44-річного жителя смт. Хорошева", – інформує ГУНП Житомирщини.


Унаслідок зіткнення легковиків водій ВАЗа від отриманих травм помер на місці пригоди. Іншого керманича було госпіталізовано до місцевої лікарні. 

Ще одна смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася 22 березня близько 04:00 неподалік с. Багате Новоград-Волинського району.
 

"Водій вантажівки MAN TGL, 39-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Києва, здійснив наїзд на невідомого чоловіка, який переходив дорогу на неосвітленій ділянці", – говорять у поліції.


Пішохід загинув на місці події, наразі поліцейські встановлюють його особу. Прикмети чоловіка: вік близько 45-50 років, волосся світло-руде. Був одягнений у чорну кофту, смугасту сорочку.
Поділитись

Новини по темі: