28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На пішохідному переході водій «Renault Trafic» насмерть збив пішохода

На пішохідному переході водій «Renault Trafic» насмерть збив пішохода

  • 30 липня, 2019 11:15

На трасі в Новоград-Волинському районі бус на смерть збив 33-річного жителя Рівненської області, який перебігав дорогу по пішохідному переходу. Про це 30 липня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 29 липня близько 23.40 на 243 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Великого Молодьківа у Новоград-Волинському районі. На місці події працювали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група ГУНП», - йдеться у повідомленні поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Renault Trafic», 54-річний житель м. Рівного, вчинив наїзд на пішохода, 33-річного жителя Рівненської області, який перебігав автошлях по пішохідному переходу. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

«Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Як повідомлялось, 38-річний житомирський депутат обласної ради Дмитро Кропачов, який 24 листопада 2018 року за кермом позашляховика на пішохідному переході збив на смерть пенсіонерку, через майже 3 місяці прокоментував жахливе ДТП.

Поділитись

Новини по темі: