29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині у п'яній бійці працівники поліції розстріляли трьох селян. ВІДЕО

На Житомирщині у п'яній бійці працівники поліції розстріляли трьох селян. ВІДЕО

  • 22 липня, 2019 11:12
Наприкінці червня 2019 року в центрі села Брівки-1 (Андрушівського району, Житомирської області) відбувся безпідставний конфлікт між молодиками на підпитку та місцевими селянами, який переріс в бійку та стрілянину. 

Стрілянину влаштували саме п'яні молодики, так як не розрахували своїх сил в сутичці, та безжально розстріляли тьох селян. 

"Однак на цьому все тільки почалося... В село приїхали поліцейські, які явно нічого не хотіли робити та розбиратися в ситуації. Далі приїхав якийсь чоловік, сказав що він начальник поліції Андрушівки та в нього "задача керівництва з області" (дослівно), не дати розголосу данній ситуації", - каже місцевий мешканець Валерій Дятлов. 

Як з'ясувалося згодом, кривдниками виявились такі ж самі поліцейські, тільки з іншої області. 

"На місці працювали поліцейські Андрушівського відділу поліції, я, як керівник, теж виїздив туди, але ніяких спроб «зам’яти»! Нами було розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Після встановлення у ході розслідування причетності службових осіб до події за рішенням Бердичівської місцевої прокуратури провадження передано до Державного Бюро Розслідування (регіонального управління у м. Хмельницькому)", - розповів начальник поліції м.Андрушівка Ярослав Онищук.

Наразі, про стан здоров'я потерпілих поки нічого невідомо.

 
Поділитись

Новини по темі: