29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Соколовському кар’єрі у Житомирі втопилася 35-річна жінка. ФОТО

На Соколовському кар’єрі у Житомирі втопилася 35-річна жінка. ФОТО

  • 23 червня, 2019 23:58
Сьогодні опівдні 23 червня на Соколовському кар’єрі в Житомирі знайшли тіло потопельниці. Про це повідомив читач Ігор і надіслав фото. Він написав, що об 11.30 приїхали водолази та поліцейські. О 12.00 тіло знайшли і витягнули на берег. О 13.30 потопельниця все ще лежала на берегу, поліція когось чекала, передає Житомир інфо.

Речник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко поінформувала, що 35-річна жінка втопилася 22 червня: пірнула під час відпочинку на кар’єрі і не випливла.

«У рамках розпочатого кримінального провадження призначена судово-медична експертиза щодо причин смерті», - поінформувала Алла Ващенко.

Нагадаємо, водойма на Соколовці з’явилася внаслідок затоплення гранітного кар`єру, який припинив своє існування більше 20 років тому. Максимальна глибина, виміряна ехолотом в зимовий час, - 104 метри.

Влітку 2018 року на Соколовському кар’єрі в Житомирі поліція та водолази шукали потопельника, якому могли належати залишені на березі речі. Однак нещастя не сталося: у воді нікого не знайшли. У травні 2019-го на Соколовському кар’єрі в Житомирі випадкові перехожі врятували чоловіка, який скотився у воду і втратив свідомість.

Цього літа у водоймах Житомирської області потонуло вже близько 15 людей: останнім знайшли тіло 10-річного хлопчика, який 21 червня купався з друзями на дамбі і не виплив.
 

35-річна жінка пірнула під час відпочинку на кар’єрі і не випливла
Поділитись

Новини по темі: