19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області перекинулася Mazda: жінка і 3-річний хлопчик потрапили до лікарні

У Житомирській області перекинулася Mazda: жінка і 3-річний хлопчик потрапили до лікарні

  • 11 травня, 2019 11:40
Пригода сталась увечері 9 травня на автодорозі між селами Черняхівського району. Внаслідок перекидання «Мазди» тілесні ушкодження отримали жінка та дитина.

Попередньо з’ясовано, що близько 21.40 на автодорозі с.Високе – с.Некраші водій автомобіля «Мазда 6», 36-річний житель Черняхівського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автівка перекинулась.

У результаті ДТП травми отримали пасажири – 33-річна жінка та 3-річний хлопчик. Постраждалі були доставлені до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Усі обставини та причини, що призвели до вказаної дорожньої пригоди, нині з’ясовуються поліцейськими.

Водночас правоохоронці звертаються до водіїв, закликаючи суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу повсякчас контролювати транспортний засіб і вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки.

Нагадаємо, нещодавно в передмісті Житомира в селі Станишівка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох авто. Двоє людей загинули, ще п'ятеро отримали травми.
 

За 4 місяці в ДТП загинули 822 людини


За перші чотири місяці 2019 року на території нашої країни сталося 47 тисяч 445 дорожньо-транспортних подій. В результаті цих аварій загинули 822 людини і понад 7800 отримали поранення, повідомили в прес-службі Патрульній поліції України.

Патрульні підкреслили, що в порівнянні з таким же періодом минулого року всі показники аварійності на дорогах збільшилися.
Зокрема, загальна кількість ДТП зросла на 4,2% (за чотири місяці 2018 року було зафіксовано 45 546 аварій).

Постраждалими стали 7804 людини (в минулому році за той же період – 7602), що на 2,7% більше минулого року. Також серйозно збільшився показник жертв автокатастроф – якщо в 2018-му за чотири місяці на дорогах загинули 749 осіб, то в нинішньому – 822, що на 9,7% більше.
Поділитись

Новини по темі: