20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У школі під Житомиром хулігани розпилили газ: були евакуйовані учні та вчителі

У школі під Житомиром хулігани розпилили газ: були евакуйовані учні та вчителі

  • 6 травня, 2019 16:37
Двоє хлопців розпилили у приміщенні школи газ дратівливої дії. Через це довелося евакуювати учнів та вчителів. Подія сталася уранці 6 травня в одному з приміщень школи у с. Зарічани Житомирського району.

Про це "Журналу Житомира" розповіли в прес-службі ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Для перевірки повідомлення на місце події виїхала слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що у приміщенні туалету одноповерхової школи хтось з учнів розпилив газ, через який присутнім у будівлі було тяжко дихати. З приміщення було евакуйовано 140 учнів та 20 вчителів",  - інформує поліція.


Після обстеження школи фахівцями та провітрювання навчальний процес було відновлено. Станом на 13:00 за медичною допомогою ніхто не звертався.

Водночас встановлено учнів, які розпилили газ. Це двоє підлітків 2004 року народження. Нині поліцейські спілкуються з їх батьками щодо відповідальності за вчинене дітьми.

"На щастя, директор швидко зорієнтувалась у ситуації та організувала виведення учнів з будівлі, що запобігло можливим ускладенням зі станом школярів.  Батьки неповнолітніх бешкетників відповідно до ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків по вихованню дітей) КУпАП нестимуть покарання у вигляді штрафу", - прокоментував  начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко.
Поділитись

Новини по темі: