29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Збила велосипедиста і поїхала: поліція розшукала житомирянку, що вчинила ДТП

Збила велосипедиста і поїхала: поліція розшукала житомирянку, що вчинила ДТП

  • 2 квітня, 2019 11:08
Увечері 1 квітня в Житомирі сталася дорожньо-транспортної пригоди за участі авто та велосипеда, в результаті якої травми отримав велосипедист. Водій з місяця пригоди зник. Як стало відомо "Журналу Житомира", ДТП сталася близько 20.50 на вулиці І. Мазепи.

"Водій іномарки допустив зіткнення з велосипедистом, 55-річним місцевим жителем, який рухався назустріч. Після цього керманич автомобіля з місця події поїхав", - інформує ГУ Нацполіції Житомирщини.

У результаті ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до відділення інтенсивної терапії обласної лікарні.

Упродовж години поліцейські встановили водія автомобіля Volkswagen Touran, що був учасником ДТП. Попередньо, за кермом перебувала 37-річна житомирянка. Вона визнала свою провину.

"Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, проїздили у цей час повз та маєте записи з відеореєстратора , прохання звернутися до Житомирського відділу поліції ( м. Житомир, вул. Л.Українки, 17) або за телефонами (0412) 37-41-37, 093-38-94-312 чи на спецлінію 102", - закликає поліція.
Поділитись

Новини по темі: