26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області селяни перекрили трасу, на місці мітингу сталася ДТП. ВІДЕО

У Житомирській області селяни перекрили трасу, на місці мітингу сталася ДТП. ВІДЕО

  • 27 березня, 2019 14:04
На трасі Київ – Чоп у Коростишівському районі Житомирської області 27 березня сталася дорожньо-транспортна пригода. ДТП сталася на ділянці шляху, де сьогодні мітингують селяни, перекриваючи трасу.

За інформацією Житомир інфо, жителі села Козіївка Коростишівського району перекрили рух транспорту на пішохідному переході, внаслідок чого утворився затор. Мітинг людей стосувався пайового питання.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області розповіли, що учасниками ДТП стали два автомобілі: один з них пропускав пішохода, інший ззаду вдарив першого.
 

«27 березня, о 09.20 год. на 102 км автодороги Київ – Чоп сталася ДТП. Водій автомобіля Subaru, 1984 року народження, керуючи автомобілем, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем Kia Rio, який стояв у нерухомому стані в попутному напрямку, перед нерегульованим пішохідним переходом, пропускаючи пішохода. Водій Kia також 1984 року народження», – розповіла т.в.о. старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.


Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби отримали механічні пошкодження, потерпілих немає.
 
Поділитись

Новини по темі: