19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На військовому полігоні під Житомиром потонув майор з Миколаєва

На військовому полігоні під Житомиром потонув майор з Миколаєва

  • 25 лютого, 2019 10:40
На річці в Житомирській області потонув майор Збройних Сил України з Миколаєва. Про це повідомляє миколаївський сайт Новости-N посилаючись на власне джерело у військовій прокуратурі.

За попередніми даними, майор перебував в Житомирі в службовому відрядженні, впав з моста в воду і не зміг виплисти. Тіло загиблого витягли з води і направили в Житомирське обласне бюро судово-медичної експертизи.

Частина, в якій загинувший проходив службу, дислокована на полігоні Широкий Лан під Миколаєвом. Для того, щоб доставити тіло загиблого офіцера до Миколаєва, в Житомир виїхали два його товариша по службі.

Заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, підполковник юстиції Олексій Рихлюк в коментарі Житомир інфо розповів, що інцидент стався 24 лютого на території Житомирського військового полігону.

«Подія мала місце у неділю, 24 лютого. Була отримана інформація щодо знаходження без ознак життя військовослужбовця в річці Гнилопять на території житомирського військового полігону. На місце події виїжджали органи поліції та військової прокуратури. За участю судово-медичного експерта проведено огляд, видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. Попередній висновок – смерть настала внаслідок утоплення. На даний час тіло направлено для судово-медичного дослідження до Житомирського обласного бюро судмедекспертизи. Майор 1967 року народження, служив у військовій частині, яка дислокується в Миколаївській області. Був відкомандирований до Житомира для проходження курсів на 37-му загальновійськовому полігоні ДШВ», - поінформував заступник військового прокурора.
Поділитись

Новини по темі: