28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області легкове авто влетіло в рейсовий автобус, є постраждалі

У Житомирській області легкове авто влетіло в рейсовий автобус, є постраждалі

  • 7 лютого, 2019 11:43
У Черняхівському районі Житомирськоъ областы зіштовхнулись легковик та автобус. У результаті ДТП травми отримали 5 чоловік.

Як стало відомо «Журналу Житомира», дорожньо-транспортна пригода сталася 6 лютого близько 8.00 на 148 км автодороги Виступовичі - Могилів-Подільський, поблизу с. Андріївки.

«Попередньо встановлено, що 22-річний водій автомобіля Mitsubishi Lancer, рухаючись у напрямку м. Коростеня, у результаті заносу виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з рейсовим автобусом «Еталон» сполученням Словечно – Житомир, за кермом якого знаходився 43-річний житель Коростенського району», – інформує ГУ Нацполіції Житомирщини.

Травми отримали четверо пасажирів легковика віком від 22 до 26 років та 34-річна пасажирка автобуса, всі жителі Житомирщини. Їх було доставлено до Черняхівської районної лікарні.

«За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події», – додають у поліції.
Поділитись

Новини по темі: