19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Після чергової пожежі в ТРЦ «Глобал» евакуювали людей. Подробиці загоряння

Після чергової пожежі в ТРЦ «Глобал» евакуювали людей. Подробиці загоряння

  • 13 січня, 2019 16:59
  • 2
Сьогодні 13 січня у Житомирі через загорання в одному з кафе ТРЦ «Глобал UA» евакуювали людей з кінотеатру «Мультиплекс». Про це розповів житомирянин Юрій, який знаходився в торгово-розважальному центрі, - пише Житомир інфо.

«Ми були в кінотеатрі, коли до зали увійшли співробітники «Мультиплекса» та сказали без паніки виходити з приміщення, бо нібито сталася пожежа. Давки не було. Нас вивели через запасний вихід. Це було близько 11:50. Запаху диму я не чув. Через хвилин 30 нас пустили назад до кінозали, і ми продовжили перегляд фільму», - розповів Юрій.

У черговій частині ДСНС у Житомирській області розповіли, що на виклик одразу виїхали три пожежні машини.

«Повідомлення про пожежу в ТРЦ «Глобал UA» надійшло до рятувальників об 11:44. Повідомили, що сталося загорання у витяжці. На ліквідацію пожежі виїхали три машини, але дві одразу повернулися назад, так як до приїзду рятувальників люди самостійно впоралися із загоранням», - розповіли у черговій частині.

Станом на 13:00 ТРЦ «Глобал UA» працює у звичному режимі.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня 2018 року на кухні кафе Chicken Hut сталося загорання олії у фритюрниці, вогонь перекинувся на витяжку. Через сильне задимлення охорона торговельного центру провела евакуацію відвідувачів ТРЦ «Глобал UA».
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

13 січня, 2019 19:49:33

Закрити його до біса

Hoakina
14 січня, 2019 7:41:58

один раз - випадок, але стільки раз - закономірність. Чекають справжньої біди? і двері там завжди зачинені.