18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На трасі Житомир-Київ водій Toyota збив патрульного та зник, введено план «Сирена»

На трасі Житомир-Київ водій Toyota збив патрульного та зник, введено план «Сирена»

  • 5 грудня, 2018 0:53
Вчора 4 грудня, на трасі Житомир - Київ, чорний автомобіль Toyota Сamry збив співробітника патрульної поліції і зник. Оголошений оперативний план «Сирена» - повідомляє Інформатор з посиланням на власні джерела в поліції.

Як вдалося з'ясувати, інцидент стався біля ресторану "Краків", під Києвом близько 15.45. Згідно з попередніми даними, чорний автомобіль Toyota Сamry (номерний знак АА8160ТІ) з озброєним чоловіком всередині збив співробітника поліції.

Як повідомив dtp.kiev.ua - водій автомобіля на високій швидкості збив патрульного поліцейського. В результаті наїзду поліцейський отримав серйозні травми і був терміново госпіталізований.

О 15.50 був введений оперативний план «Перехоплення» і спеціальна операція «Сирена» - ці плани вводять, коли відбувається розшук особливо небезпечних, озброєних злочинців.

Пізніше, як з'ясували журналісти, цей автомобіль був затриманий у Київській області. Оперативний план «Перехоплення» і операцію «Сирена» зняли. У той же час, видання "ФАКТИ" з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомило:

"Співробітники поліції проводили затримання. Однак операція пішла по незапланованим сценарієм: зловмисникові (або декільком) вдалося сховатися на чорній Тoyota Camry столичної реєстрації. Йдучи, вони збили одного із співробітників карного розшуку Київської області, який брав участь в затриманні".

В даний момент співробітники поліції проводять слідчі дії.

Офіційний коментар столичної поліції поки не надано.
Поділитись

Новини по темі: