19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі націоналісти С14 зіпсували рекламні білборди з Мураєвим. ФОТО

У Житомирі націоналісти С14 зіпсували рекламні білборди з Мураєвим. ФОТО

  • 11 листопада, 2018 19:00
  • 2

Громадська організація «С14 Житомир» повідомляє, що в Житомирі зіпсовані рекламні білборди лідера партії «Наші» Євгена Мураєва.

«Цей собака повинен жити в мокшаських болотах, а не світити своїм фейсом в Житомирі – місті славних воїнів десантників 95 бригади ДШВ, які поклали своє життя за нашу Україну!» - йдеться в повідомленні на фейсбук.

Активісти С14 переконані, що політик з початку російської агресії заявляє про «громадянський конфлікт» і твердить, що у звільненні Маріуполя від проросійських сепаратистів з українського боку брали участь американські «солдати Greystone і Blackwater».

"Молодці. Вчора водій таксі, людина, яка переїхала в 2014 році в наше місто з Луганська, розповідав, що молодці хлопці, які це зробили. Що через ось такі плакати колись в нас розпочалась війна" - написала Ірина Коцюба, завідувачка кафедри екології в Житомирськом технологічном університеті.

"Потвора, зображена на політичній рекламі, типовий ФСБшник "рассии", який інтегрований кремлівськими кураторами в українське політичне середовище. Звісно, представники організації С14 Житомир молодці, але питання до українських спецслужб - чому вони не протидіють розгортанню політичної діяльності ворога України "мураєва"?!", - запитує Олександр Ніколайчук, депутат Житомирської обласної ради.

Читайте також: у Житомирі біля нічного клубу вбили чоловіка.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

11 листопада, 2018 23:22:05

Це все, на що здатні житомирські "націоналісти" з С 14.

Hoakina
12 листопада, 2018 7:14:30

а що ж наші груддю на захист не стали? не організували чергування цілодобового? чи тільки патякати на ЖЖ вміють під анонімними ніками?

Jurko Gradowski
12 листопада, 2018 10:56:00

Ой де ж їм там на захист стати?))