29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Баранівці через коротке замикання в комп'ютері загинула 2-річна дівчинка

У Баранівці через коротке замикання в комп'ютері загинула 2-річна дівчинка

  • 6 січня, 2011 19:19
У понеділок 3 січня в місті Баранівка Житомирської області сталася трагедія. Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба МНС у Житомирській області.

Одна з молодих сімей міста проживала в приватному будинку. У кімнаті, де був включений комп'ютер, спала їх 2-річна дочка. Вранці наступного дня мати увійшла до кімнати і побачила, що стіни у комп'ютера були чорні від кіптяви, але не надала цьому значення.

Розбудивши малятко, вона поїхала з нею до матері. Трохи пізніше дівчинці стало дуже погано. Жінки негайно викликали карету «швидкої допомоги». Дівчинку доставили в реанімаційне відділення районної лікарні. На жаль, через пів години маленька пацієнтка померла.

Фахівцями МНС встановлено, що через коротке замикання електропроводки в саморобних колонках, які були обшиті деревом і пластиковою вагонкою, сталося плавлення і тління синтетичних матеріалів, що призвело до виділення в атмосферу отруйних речовин.

 - Ймовірною причиною смерті дитини стало отруєння отруйними парами від цих речовин. - Говорить Ярослав Мельник, Старший лейтенант служби цивільного захисту Центру зв'язків з громадськістю МНС в Житомирській області.

На сьогоднішній день убита горем 20-річна мати перебуває в реанімаційному відділенні цієї ж лікарні з серцевим нападом.
Поділитись

Новини по темі: