20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Мільйони користувачів не змогли зайти в Skype

  • 23 грудня, 2010 16:01
Вчора пізно ввечері сервіс інтернет-телефонії Skype перестав відповідати на запити мільйонів користувачів по всьому світу, повідомляє адміністрація сервісу.

Його фахівці визнали існування проблеми і заявили, що на відновлення працездатності сервісу буде потрібно як мінімум кілька годин.

Крім того, в офіційному мікроблозі на Twitter Skype опублікував наступну заяву: "Деякі з вас можуть мати проблеми при вході в Skype. Ми проводимо розслідування і приносимо свої вибачення за збої в роботі. Наші інженери працюють у режимі нон-стоп, щоб виправити ситуацію. Спасибі вам за терпіння ". Компанія також стверджує, що відновлення голосового зв'язку займе як мінімум кілька годин, а щодо повного відновлення відеозв'язку чітких прогнозів поки немає.

На момент підготовки цієї замітки до публікації на сайті Skype було таке оголошення: "Проблеми з входом в Skype. У даний момент наша система намагається впоратися з помилками, через які, можливо, ви не можете увійти в Skype".

Оголошена причина збою сервісу Skype

Керівництво сервісу IT-телефонії Skype зустрілося з журналістами і пояснило, чому кілька годин абоненти компанії були позбавлені зв'язку по всьому світу. За несправну роботу месенджера перед громадськістю вибачився від імені компанії Тоні Бейтс, її виконавчий директор.

Бейтс повідомив, що керівники сервісу дуже серйозно ставляться до подібних зривів у роботі і просять вибачити за завдані незручності.

Він також розкрив причину збою. Система звалилася через «супервузли». Таким терміном називається індивідуальне з'єднання між комп'ютером та телефонами у всьому світі. Вони припинили свою коректну роботу через несумісність з деякими версіями програм.
Поділитись

Новини по темі: