19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі частина новорічної ілюмінації вийшла з ладу - Боровець

У Житомирі частина новорічної ілюмінації вийшла з ладу - Боровець

  • 22 грудня, 2010 14:43
Заступник мера Житомира Микола Боровець, на робочій нараді з питань житлово-комунальної сфери, повідомив що частина новорічної ілюмінації в Житомирі вийшла з ладу.

 - Ми з начальниками управлінь днями проїхали вулицями міста і побачили, що частина новорічної ілюмінації вийшла з ладу, тому що вона застаріла. А до цього часу її оновити ми не зважилися або не продумали заздалегідь. Прикро, проте будемо наздоганяти, і навіть не до Нового року, а протягом всього 2011 року, - сказав Боровець.

Заступник мера Житомира вважає за доцільне застосувати практику інших українських міст, де всі без винятку суб'єкти підприємницької діяльності обов'язково повинні мати святково оформлені фасади та території до нового року, як умова їх розташування та роботи.

 - Управлінню житлово-комунального господарства разом з інспекцією з благоустрою та управлінню архітектури прошу подати на затвердження міському голові прописаний алгоритм певних відносин з комерційними структурами нашого міста, і не тільки напередодні новорічних свят. Щоб ще стосувалося закріплених територій, прибирання, утримання фасадів, - сказав Микола Боровець. - Якщо треба, буде прийнято рішення сесії, де будуть передбачені важелі впливу. Я не хотів би, щоб це було додатковою фінансовим навантаженням на ці структури, але якщо ми говоримо, що це наше місто, і що ми всі причетні до його зовнішнього вигляду і процвітання, то кожен по маленькому клаптику повинен його облагороджувати.

Раніше, 20 грудня, заступник мера Микола Боровець повідомив, що вся святкова ілюмінація на фасадах будинків - на совісті власників магазинів, кафе та інших приватних структур. А мер Житомира Володимир Дебой заявив, що Житомир обов'язково повинен перетворитися напередодні новорічних свят, і що йому до вподоби новорічна ілюмінація в районі ТРЦ Глобал в Житомирі.

Нагадаємо, Дебой наказав співробітникам КП «Реклама» прибрати з білбордів рекламу політичного характеру і розмістити на їх місці новорічні привітання.
Поділитись

Новини по темі: