26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Міліція прокоментувала обставини смерті школяра в Житомирі

Міліція прокоментувала обставини смерті школяра в Житомирі

  • 17 вересня, 2008 12:14

У Житомирській школі N18 при невияснених обставинах загинув десятикласник Андрій Маслюк.

Як повідомив журналістів в.о. начальника УМВД України в Житомирській області Сергій Талько, правоохоронні органи розслідують обставини смерті школяра. При цьому С.Талько призвав представників ЗМІ давати об'єктивну інформацію про цю трагедію.
 
"Минулої п'ятниці в одній з шкіл Житомира відбулася трагедія, в результаті якої загинув десятикласник, і за фактом якої зараз ведеться розслідування", - сказав С.Талько. Він відзначив, що в ЗМІ вже поширена неправдива інформація про цей випадок.
 
Нам відомо, що під час великої перерви два учні 10 класу залізли на яблуню, яка росте безпосередньо на території школи, - розповідає заступник начальника Богунського РОВД Житомира підполковник міліції Євгеній Карпінській. - Діти пустували, в результаті впали на землю, незабаром один з них помер.
 
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, фахівці відділу роботи з неповнолітніми. Із зібраних за гарячими слідами матеріалів, це в першу чергу свідоцтва очевидців, стало зрозуміло, що відбувся нещасний випадок. Експертиза не проводилася, оскільки це робиться тільки у разі порушення кримінальної справи. Справа не збуджена, ніяких слідчих дій, окрім огляду місця події, не було. На сьогодні проводиться перевірка, з'ясовуються всі обставини ЧП.
 
Директор школи і педагоги відмовилися говорити з журналістом. Проте в ефірі телеканалу "1+1" один з вчителів повідомив, що школяр впав з дерева. Тут же її слова спростували школярі - свідки події.
 
- Ніхто з нас не припускав, що Андрій помре - думали, просто стало погано, - говорить Катя. - Вирішили викликати "швидку допомогу". Але тут підійшов вчитель і, почувши нашу розмову, сказав, щоб ми не ганьбили школу. Мовляв, хлопець зараз отямиться і встане. Тому "швидку допомогу" викликали хвилини через тридцять після того, що трапилось.
Поділитись

Новини по темі: