25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Вчитель з Житомира знову увійшов в рейтинг кращих освітян України

  • 28 серпня, 2021 9:36
Вчитель з інформатики житомирської школи №17 Микола Тарасюк пройшов відбірковий тур національної премії "Global Teacher Prize UKRAINE" та увійшов до ТОП-50 кращих вчителів України. Про це повідомляється на сайті ГС "Освіторія", яка заснувала національної премію.

Микола Тарасюк веде проєкт "Розумійка" для дітей з особливими освітніми потребами. Команда співпрацює з п’ятьма областями України і розробляє модуль для дітей з порушеннями слуху, що мають синдром Дауна. 

Разом з учнями він працює над новими напрямками: короткометражні фільми, анімація, комп’ютерна графіка. На основі отриманих знань діти вже встигли створити фільм про булінг та дискримінацію.
 

"Завжди кажу моїм учням, що час треба використовувати з користю. Ви розробляєте реальний проєкт, що може отримати життя і який можна далі розвивати. Кожна дитина вчиться продавати свій проєкт, створювати свій бренд, спілкуватися з "клієнтами", знаходить ідеї, обмінюється знаннями! Ці навички і знання дадуть можливість краще розвивати себе в майбутньому", – розповів вчитель.


Нагадаємо, "Журнал Житомира" вже розповів про Миколу Тарасюка. Минулого року завдяки своїм методам навчання він увійшов до десятки найкращих учителів країни.
Поділитись

Новини по темі: