28 березня, 2024
Ми в соцмережах

На Корбутівці збудують нову приватну школу – мер Житомира

  • 26 жовтня, 2018 16:47
Релігійна організація «Делегатура Ордену Святого Франциска Сальського Львівської Митрополії Римо-католицької церкви в Україні» збудує нову школу у Житомирі.

Про це 26 жовтня домовилися міський голова Сергій Сухомлин та настоятель Делегатури Ордену Мар’ян Куц, уклавши меморандум про співпрацю, інформує мерія.

За словами очільника Житомира, мова йде про зведення нової будівлі для школи «Всесвіт». Відповідно до меморандуму, міська рада виділяє земельну ділянку, фінансування проекту бере на себе Орден.
 

«У Житомирі з’явиться ще одна сучасна школа. Сьогодні підписав меморандум про співпрацю з настоятелем Делегатури Ордену Святого Франциска Сальського Львівської Митрополії Римо-католицької церкви в Україні Мар’яном Куцем. Домовилися про зведення нової будівлі для школи «Всесвіт» в районі Корбутівки. Місто бере на себе зобов’язання по виділенню землі та сприянню в реалізації проекту, фінансувати будівництво буде Орден», – зазначив міський голова.


Меморандум розглядатиметься на найближчій сесії міської ради. Варто додати, що школа «Всесвіт» наразі працює в Житомирі по вулиці Карабельній.

«Наша діяльність заснована на вірі, надії і любові, і націлена на формування і розвиток особистості дитини, на її самореалізацію. Наш педагогічний шлях нестандартний: для нас головне, щоб всі знання проходили через розум, серце і досвід дитини. Сімнадцять років нашого шкільного життя підтвердив правильність нашого шляху. Сьогодні випускники "Всесвіт" успішно навчаються і закінчують ВНЗ країни, а наші випускники-первістки всі працюють за покликанням», – сказано на сайті школи.

Поділитись

Новини по темі: