28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Багатокілометрові затори і ДТП: наслідки снігопаду в Житомирській області. ФОТО

  • 10 січня, 2022 8:42
У Житомирській області майже добу тривав снігопад, подекуди шар снігу сягнув 15 сантиметрів. У зв'язку з цим на дорогах збільшилась кількість аварій і утворились багатокілометрові затори.

Одна з аварій сталася пообіді 9 січня, поблизу села Тетерівка. На автодорозі зіткнулись відразу три автівки.

Внаслідок ДТП рух автомобілів дорогою Н-03 в напрямку Житомира фактично було паралізовано. Затор розтягнувся на понад 25 км. 

Дорога на автомобілі з Високої Печі до Житомира зайняла 2 години замість 30 хвилин.


 

Фото Олени Слободенюк


Речниця Нацполіції області Алла Ващенко в коментарі suspilne.media розповіла деталі ДТП.
 

"ДТП за участю "ВАЗ", "Фольксвагена" та "Форда" трапилася близько 13.00 між селом Тетерівка та Перлявка. Попередньо водій "вазівки" не врахував дорожню обстановку і виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем "Фольскваген" та "Форд" За попередньою інформацією в одній з автівок була дитина, яка у результаті ДТП розсікла брову. В одній із автівок спрацювала подушка безпеки. Поки що повідомляють про легкі тілесні ушкодження. Учасники ДТП оформили європротокол", – розповіла Алла Ващенко.


Фото: Нацполіція


Ще більший затор утворився ввечері 9 січня на трасі Київ – Чоп. Негода майже заблокувала рух автомобілів щонайменше з 14 до 20 години.

Як повідомляє 24 канал, затори почались фактично від Житомира. Тобто ще за 100 кілометрів від Києва транспорт був змушений їхати зі швидкістю 20 – 30 кілометрів за годину.
 

Фото Валентини Поліщук, 24 канал


Снігопад додав роботи і рятувальникам. Вдень 9 січня рейсовий автобус, в салоні якого знаходилося 17 пасажирів, застряг на засніженому узбіччі дороги. Пригода трапилася на трасі Київ-Ковель, поблизу с. Літки Лугинської територіальної громади.

На місце події прибули рятувальники. За допомогою тросу та пожежного автомобіля бійці ДСНС відбуксирували транспортний засіб на дорогу.
 

Фото: ДСНС


Ввечері цього ж дня в смт Ружин рятувальники витягали автомобіль швидкої допомоги зі снігового замету. 

У швидкій знаходився хворий, який потребував негайної госпіталізації. Тому бійці ДСНС оперативно вилучили транспортний засіб та відбуксирували його до приймального відділення місцевої лікарні.

Фото ДСНС
Поділитись

Новини по темі: