19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Плита стала водопровідним краном: горе-майстер залишив мешканців бердичівської багатоповерхівки без газу

  • 28 грудня, 2021 17:43
У Бердичеві 15 квартир багатоповерхівки лишилися без газу, бо під час ремонту в квартирі працівники переплутали водопровідну трубу із газовою та затопили газові мереж.

Газу в квартирах немає з 27 грудня. На місці зараз працюють бригади "Житомиргазу", які ліквідовують наслідки аварії, інформує "Суспільне".

Одна з жительок багатоповерхівки Тамара розповіла, що якраз зібралася гріти їжу на плиті, коли почула дзюрчання води у газових трубах. Перекривши вентиль, вона викликала аварійну службу. Нині газ відключили у всьому під’їзді. Жінка каже, що не має інших приладів для приготування їжі, тому просить сусідів, аби ті їй щось приготували.
 

"Вода почала дзюрчати у газових трубах – я одразу зрозуміла, що хлопці, які роблять ремонт, там щось наплутали. Зараз газу немає. Ось сусідка принесла мені картоплі поїсти, бо навіть чаю не можна зробити без газу", – говорить Тамара.


Власниця квартири, у якій роблять ремонт, Світлана Бендковська розповіла, що найняла для ремонту працівників, які, підключаючи газову колонку, переплутали газовий та водопровідний шланги.
 

"Працівник, який тут працював, переплутав газовий та водяний шланги, і ось вийшло, що наробили стільки горя. Сама я тут не живу, мені голова ОСББ зателефонувала і сказала, що таке сталося, після цього я і приїхала", – каже Світлана.


Нині наслідки аварії ліквідовують аварійні бригади "Житомиргазу" – працівники відкачують воду з труб та знімають для перевірки лічильники, які також підтопило водою.
 
Поділитись

Новини по темі: