19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

«Укрзалізниця» відновлює курсування поїздів у всіх областях, крім Житомирської

  • 27 квітня, 2021 16:18
"Укрзалізниця" відновлює повноцінне курсування поїздів дальнього сполучення, рух в яких було тимчасово обмежено через локдаун. Наразі заборона висадки і посадки пасажирів діє тільки в Житомирській області. Про це 27 квітня повідомила пресслужба компанії.

В "УЗ" нагадали, що скасування та відновлення зупинок поїздів через карантинні обмеження здійснюються на основі рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Укрзалізниця вкотре наголошує, що суворо стежитиме за дотриманням карантинних вимог у поїздах і на вокзалах, та звертається до пасажирів з проханням обов’язково повідомляти про випадки неналежного носіння масок або відмови від них з боку інших пасажирів або співробітників Укрзалізниці", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, вже на цьому тижні Житомир і область можуть вийти з "червоної" зони карантину, оскільки ситуація з COVID-захворюваністю поліпшується. Про це розповів мер Житомира Сергій Сухомлин в ефірі телеканалу "Україна 24".
 

"Але у нас є надія, що завтра-післязавтра будуть ті показники, які дозволять вийти з "червоної" зони. Останні два дні ми фактично в нормі. Треба ще один день почекати, якщо все буде нормально, то Житомир вже на цьому тижні може вийти з "червоної" зони", - сказав мер.


Нагадаємо, незважаючи на те, що область досі в "червоній" зоні, з 24 квітня в Житомирі дещо послабили карантинні обмеження.
Поділитись

Новини по темі: